keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Tekstihurmaaja vs. Ne Kaikki Muut

Noniin, nythän on alkanut uusi vuosi! Tässä vaiheessahan on tapana katsoa taaksepäin ja pohtia, että mitä tulikaan tehtyä ja koettua. Minulle vuosi 2011 oli treffailuvuosi like no other before. Vuosi 2011 oli myös jonkinlainen välivaihe elämässäni. Kävin asumassa Espoossa, päätin luopua aiemmista työ/opiskelukuvioista, olin kunnolla sinkkuna, koin burn outin.

Nyt olen kodissa, jossa uskon viihtyväni pitkään ja kaupungissa, jonka voin kuvitella loppuelämän kotikaupungiksi. Ja olen tutustunut mieheen, joka on pysäyttänyt ja katkaissut deittailuputkeni. Jonkinlaisena yhteenvetona siis: Tekstihurmaaja vs ne kaikki muut deittimiehet! Eli mikä niissä mätti ja miksi Tekstihurmaajassa ei nämä asiat mätä (niin, mehän ei olla edelleenkään tavattu :) 

1. Herra Paperilla Täydellinen
- ruma ja tupakoi
=> TH: söpö ja komea (niiden 10 kuvan perusteella jotka olen nähnyt), ei tupakoi

2. Herra Kyösti Pöysti
- onneton ja surumielinen
=> TH: jos mies on niin iloinen ja sympaattinen postraumaattsesta stressihäiriöstä kärsiessään, mitähän hän onkaan siitä toivuttuaan

3. Herra Suominostalgia
- pihi ja ei tykästynyt muhun
=> TH: en kyllä tiedä, millanen TH on rahojensa suhteen, mutta hää tykkää musta ihan takuuvarmasti :)

4. Herra Yök
- ruma ja irstas (no, tekstiviesteissä ainakin)
=>  TH:n kanssa ei olla puhuttu seksistä kertaakaan, tai ehkä jostain ruumiinkielestä hyvin häveliäästi. Mun toinen chattimies Herra Potentiaalinenhan karsiutui juuri seksijuttujensa perusteella.

5. Nuori Kolli
- epäkunnioittava ja epäempaattinen, kiivas
=> TH: ihan eri planeetalta, yhtä huomaavaiseen ja lempeään ihmiseen en ole tainnut tutustua. Nuoren Kollin kanssahan me ei livenä varsinaisesti riidelty mutta chatin ja mailin välityksellä sitäkin enemmän.

6. Tapaus Isä
 - lapsi ja ei ollenkaan seikkailunhalua tai kokemuksenjanoa
=> TH: ei lapsia, meni Afghanistaniin

7. Menninkäinen
- vitsit eivät naurattaneet
=> TH: meiän huumori natsaa :)

8. Komistus
- tosi hiljainen ja ujo
=> TH: selitti, miten kaverit sanoo hänelle "älä huuda!",  kovempi ääni jäänyt päälle Puolustusvoimien hommista :)

9. Vanhempi mies
- liian asiallinen ja tylsä
=> TH: höppänä <3

Ja näin minä hehkutan miestä, joka asuu 600 km:n päässä ja joka häviää noille deittimiehille vain yhdessä asiassa: fyysisessä etäisyydessä! Mutta henkisessä etäisyydessä hän onkin ihan sydämen vieressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti