maanantai 16. tammikuuta 2012

Huomionkipeä nainen

Huomaan tässä suhteenpoikasessa kaipaavani erityisen paljon huomiota. Olen saanut tätä Tekstihurmaajalta paljonkin, mutta huomaan aina viikonloppuisin jääväni "puutteeseen". Itse olen arkisin kiireisin ja silloin ehdin yleensä chattailemaan vasta ysin jälkeen, mutta näen, että mies on koko päivän online. Viikonloppuisin taas minulla olisi parhaiten aikaa, mutta silloin mies on suurimman osan ajasta bändiharkoissa ja hengaa arkipäivät töissä olleiden kavereidensa kanssa, vaikka yleensä aina viikonloppuisinkin jossain välissä jutellaan.

Eli lopputuloksena on yhdistelmä: Daaliah juttutuulella + mies kiireinen = Daaliah turhautuu ja kehittelee vaikka mitä skenaarioitaan päässään.Vaikka kyllä niitä tuo mieskin näköjään kehittelee. Kun viikko sitten vähän jäähdyttelin itseäni ja pidin pari päivää taukoa yhteydenpidossa ja menin takaisin "online", niin mies heti ensimmäisenä kommentoi poissaoloani ja sanoi ihmetelleensä missä olen (sillai söpösti eikä ahdistavasti), vaikka välissä oli vain pari päivää. 

Olisi kiva osata relata ja antaa asioiden mennä omalla painollaan. Olen vähän sellaista murehtijatyyppiä. Ei siinä sinänsä mitään, osaan käyttäytyä näistä epävarmuuksistani huolimatta tai ainakin jutella niistä rakentavasti. Mutta kivointa olisi osata ottaa sillä tavalla rennosti, ettei heti yhden päivän vähäisemmän yhteydenpidon jälkeen olisi ihan näin huomionkipeänä.

Ja kun edelleenkään tässä ei olla missään suhteessa. On vain mies, joka on minusta hirveän kiva, mutta kaukana ja ei ehkä vielä ihan sellaisessa henkisessä tilassa, että haluaisin kunnon suhdetta hänen kanssaan aloittaakaan. Vaikka me kyllä juteltiin miehen erosta ja hän sanoi itse olleensa aloitteentekijä siinä ja ettei siinä suhteessa ollut kukaan onnellinen pitempään aikaan.

Noh, mutta.. nyt on näköjään mies kömpinyt hereille ja haluaa chatata :) Ne harrastaa läpi yön valvomisia kavereidensa kanssa viikonloppuisin. Nyt on sitten korjattu autoa... Hmm.... ihan teinimeininkiä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti