perjantai 2. joulukuuta 2011

8. Treffit: Komistus

No niin.

Täytyy ihan ensin todeta, että onpa noita miehiä monenlaisia. Siis ihan eri planeetoilta. Tää on ehkä ihan paras puoli tässä nettideittailussa, päätyy tutustumaan niin erilaisiin ihmisiin.

Komistus oli söpö ja hyvin samanoloinen kuin kirjoitellessakin. Ja todellakin introvertti. Puhui niin hiljaa, että mun piti kurotella pöydän yli kuullakseni. Melkein teki mieli pussata, ettei toisen tarvitsisi puhua. :) Oon huomannut, että tää on mun kohdalla ratkaisevaa. Jos ei tee mieli koskea miestä, niin en ees osaa ajatella mitään suhdetta miehen kanssa. .

Miten treffit sitten meni? Hyvin... kai. Tykästyin mieheen, mutta en mitenkään salamaihastunut. Mies ei ollut todellakaan mikään naistensarjahurmaaja, joten sitä oli vähän vaikeampi lukea. Se kyllä hymyili paljon alusta lähtien. Treffit oli kyllä aika lyhyet ja ton tyyppisellä ihmisellä onkin varmaan vaikeuksia selvitä mistään maratonitreffeistä.

Entäs nyt? Aion nyt toimia tämän perinteisen kaavan mukaan, eli jos miehestä kuuluu, great, voin lähteä hyvinkin toisille treffeille, jos ei, niin katse takaisin kalaparveen :) Hmm.. onpa mukavaa kun suhtaudun tähän treffailuun näin kepeästi nykyään, enkä kehittele liian vahvoja tunteita puolituntemattomiin ihmisiin.

2 kommenttia:

  1. Ns. kevyempi suhtautuminen on pakko ottaa koska muuten alkaa rikkomaan itseään henkisesti noilla jutuilla.

    T: SG

    VastaaPoista
  2. Totta, tässäkin näköjään harjoitus auttaa.. :)

    VastaaPoista