maanantai 23. tammikuuta 2012

1 + 1 = 3 ?

Mun aivoissa on tapahtunut jonkinlainen nytkähdys. Näen asiat aivan toisin kuin ennen. En ole ennen osannut ajatella, että on sellainenkin mahdollisuus, että on useampi kuin yksi mies ja että näillä miehillä on erilaiset roolit elämässäni.

Olen kyllä edelleen sitä mieltä, että haluan löytää miehen, joka pystyy tarjoamaan minulle kaiken oleellisen. Ihminen, jota kunnioitan, josta välitän, jota haluan ja rakastan. Mutta juuri nyt kun olen tilanteessa, jossa ei ole yhtä miestä, joka tarjoaisi koko paketin - saattaisi hämmentävästi ollakin kaksi miestä. Tekstihurmaaja, joka välittää minusta, keskustelee kanssani ja jota kunnioitan ihmisenä ja Nuori Kolli, jolta en saa ymmärrystä, sympatiaa mutta suoraviivaista seksiä kyllä halutessani. Harkitsen siis tosissani tämän kuvion jatkamista.

Tekstihurmaaja ja Nuori Kolli ovat kotoisin lähes samoilta seuduilta, mutta ihmisinä täysin vastakkaiset. Kumpikin vetoaa minuun hyvin eri tavoin. Nuori Kolli on niin ilahduttavan törkeä, ettei hänestä voisi edes ajatella seurustelukumppania - sepä tekisikin hänestä turvallisen vaihtoehdon puhtaan fyysiseen kanssakäymiseen. Tekstihurmaaja taas on huolehtivainen ja kohtelias, lämminsydäminen ja herkkä. Sellainen ihminen, jonka kanssa voisi ajatella viettävänsä loppuelämänsä. Sellainen ihminen, jolle haluat kertoa ensimmäisenä, kun jotain merkittävää tapahtuu elämässäsi ja jota jopa oikeasti kiinnostaa. Tästä Tekstihurmaajan jutusta voisi joskus hyvinkin kehittyä jotain vakavampaa, sillä henkinen yhteys on vahva.

Kumpaakin tarvitaan, jotta en ala laittamaan liikaa odotuksia jommankumman harteille.Tekstihurmaajan olemassaolo mahdollistaa sen, että en edes kaipaa sen kummempaa henkistä yhteyttä Nuorelta Kollilta ja Nuoren Kollin olemassaolo pitää suhtautumiseni Tekstihurmaajaan sopivan kevyenä.

Ainoa ongelma tässä järjestelyssä on se, että voisin olla siihen liian tyytyväinen. Lakkaisin kokonaan tavoittelemasta oikeaa, kokonaisvaltaista suhdetta yhden miehen kanssa. Niinpä - pidän silmäni auki! :) 

8 kommenttia:

  1. Moi

    Heitäppä maililla, jos kiinnostaa lähteä "treffeille" (rento tunnelma, ei paineita) joku ilta... Niin ja se osoite: uniikki85@gmail.com :)

    VastaaPoista
  2. No siis mullahan on ollut tavallaan tuonkaltain kuvio nyt... reilun puolen vuoden ajan. Itsekin huomasin alkuun, että siihen olotilaan voi sillä tavalla tuudittautua kun tuleekin ne kaikki tarpeet jollakin tavalla tyydytettyä. Toisaalta elämäntilanteeni oli muutenkin sellainen etten jaksanut etsiä mitäään muuta.

    Elämässä mennään tilanteen mukaan. Haluaisin minäkin vaan yhden miehen, mutta kun ei tämä nyt ole ihan niin yksinkertaista ja helppoa... tai sitten minä en ole yksinkertainen ja helppo :D

    Tietävätkö he toisitaan? Jos eivät ja jatkat tilannetta niin kerrotko?

    VastaaPoista
  3. Hehehehheeee... ensimmäinen treffipyyntö blogin kautta. Juhuu! Suo anteeksi uniikki85, tää on julkinen blogi, niin mailiosoitteesi tuli nyt myös julkiseksi. Otan pois jos älähdät. Pitäisköhän tänne laittaa joku ota privasti yhteyttä -mailiosoite... hmm.

    Mutta mutta. Että treffeille. (Tääkin nyt puidaan tässä julkisesti). Kummakos tulee treffipyyntö juuri näiden harrastan seksiä hetken mielijohteesta -postauksien jälkeen ;) Tiedäthän sä, että sä olisit treffien jälkeen blogimatskua? Ja sä pääsisit myös mun henkilöllisyyden jäljille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäinen, oikeasti... :D Olisin odottanut, että joku sentään olisi rohjennut.
      Tuota ota yhteyttä kohtaa kanssa etsin, mutta eipä löytynyt. Ehkä se on sitten monelle juuri se kynnys olla ottamatta yhteyttää?

      Niin sattumaa vai ei tuolla ajankohdalla... ;) Juu "riskit" on huomioitu. Millä tavalla itse olet sitten ajatellut tuon henkilöllisyyden näkökulman treffi-ilmoitusta tehdessä?

      Poista
    2. Pistin tuonne nyt sähköpostiosoitteen. Voit kirjailla sinne lisää itsestäsi, ihan näin vähien tietojen perusteella en treffeille kuiteskaan lähde :)

      Treffi-ilmoituksen kanssahan ei tuolla henkilöllisyyden paljastumisella ole niinkään väliä, ketään ei kiinnosta. Mutta tässä blogin tapauksessa - jos vaikka suuttuisit minuun verisesti - voisit kirjoitella ties minne nettiin, että tätä blogia kirjoittaa tämän niminen henkilö. Sitten minun nimeä googlettaessa asia voisi paljastua kenelle tahansa...

      Poista
  4. Neiti H. Luinkin sun blogia ja ajattelin, että meillä on melkoisen samanlainen tilanne. Totta, tää vie kyllä sen pahimman terän pois "miehen kaipuulta". Toisaalta varmaan ihan hyvä, mutta se voi passivoida. Mulla itsellä voi nyt olla se, että pidän ainakin jonkin aikaa taukoa nettitreffailusta ja pidän silmät auki tuolla IRL, varsinkin kun sosiaalinen elämä vilkastunut huomattavasti.

    Nää miehet ei kyllä tiedä toisistaan yhtään mitään, enkä oikein näe mitään syytä miksi heidän pitäisi tietää. Ei me olla Nuoren Kollin kanssa mitenkään tärkeitä ihmisiä toistemme elämässä ja tuskin meistä sellaisia tuleekaan jos kerran pari kuukaudessa seksiä harrastettaisiinkin. En saa siitä ihmisestä henkisesti oikein mitään irti, vaikka fiksu onkin ja vittuilussaan vetoava toisinaan. Tekstihurmaajan kohdalla taas tuntuisi jotenkin turhalta kertoa, että mulla on tällainen säätö tässä ihan sen takia etten suhun liikaa lankeaisi. Ehkä jotenkin haluan varjella mainettani miehen silmissä. Ja tosiaan miehen tahdosta edetään hitaasti.

    Tietääkö ne sun miehet toisistaan?

    VastaaPoista
  5. No siis meinasin kirjoittaa tuohon aiempaan kommentiini, että tilanteeni toki eroaa sinun tilanteesti. Jos puhutaan nyt vakipanosta ja halikaverista, joita siis olen kumpaakin tavannut säännöllisesti viimeisen reilun puolen vuoden ajan... niin tilanne hieman eri. Halikaveri tietää vakipanosta, mutta vakipano ei tiedä halikaverista. En ole jaksanut kertoa vakipanolle enää muista miehistäni tai siis no nyt kerroin kun olin selibaatissa tuon Kutittajan takia. En ole kertonut, koska hänellä on tapana alkaa utelemaan ja kysee koko ajan, että "No seurusteletko sä?" jne. Alkaa aina vähän ärysttää, vaikka ymmärränkin.

    Usein olen uusillekin tuttavuuksillenikin kertonut, että juu olen sinkku, mutta en puutteessa :D Tiedän, että asiat kuitenkin joskus ehkä jossain vaiheessa jollain tavalla lipsahtaisivat suustani ja minun on helpompi olla kun ei tarvitse pelätä ns. paljastuvansa.

    Jos olisin sinun tilanteessa niin tuskin minäkään kummallekaan kertoisin. Toisen kanssa sinulla ei ole minkäänlaista fyysistä suhdetta ja toisen kanssa taas lähinnä vain sitä. Et ole kummallekaan periaatteessa mitään velkaa. Rehellinen toki pitää olla. Nämä ovat tilanteita, joissa joutuu miettimään, että entä jos minä olisin hänen asemassaan niin haluaisinko tietää ja jos saisin tietää joskus myöhemmin loukaantuisinko?

    Miehet ne jotka sekotaan naisten päät eikä päinvastoin :D

    VastaaPoista
  6. Tuo kysymys siitä, että haluaisinko tietää ja loukkaantuisinko myöhemmin jos saisin tietää, on kyllä hyvä. Siinä mielessä mun kyllä tekis mieli keskustella asiasta Tekstihurmaajan kanssa sellaisella yleisellä tasolla. Nyt me sovittiin olevamme ns. vain kavereita toisillemme toistaiseksi, mutta tiedän ettei Tekstihurmaaja muita katsele ja ettei hän pitänyt ajatuksesta, että deittailisin muita. Aika outo tilanne siis. Tekstihurmaaja on siis käsitykseni mukaan hyvinkin tosissaan mutta hidas. Minäkin olen jotensakin tosissani mutta kärsimätön ja kärsimättömyyttäni hillitäkseni ja jotta en painostaisi miestä, mun pakko säätää muidenkin miesten kanssa. Eihän Tekstihurmaajalla olisi mitään oikeutta tätä kieltää minulta, vaikkei siitä pitäisikään. Olo on kuin vähän jollain aristokraattimiehellä, joka on sidottu neitsytmorsiameen ties miten pitkäksi aikaa, mutta jonka on pakko käydä odotellessa purkamassa paineita huorien kanssa. Jopas kuulosti hyvältä :) Haluaisiko neitsytmorsian tietää vai mieluummin pitäisi yllä haavekuvaansa sulhosta?

    VastaaPoista