perjantai 20. tammikuuta 2012

Houston, we have a problem.

Tekstihurmaaja kammoaa suhteita, jotka etenevät liian nopeasti. Daaliah kammoaa suhteita, jotka junnaavat paikallaan. Tekstihurmaaja haluaa tutustua rauhassa ja tämänhetkinen kommunikointi riittää hänelle. Daaliah on sitä mieltä, ettei pelkällä chattailulla tutustu toiseen tarpeeksi hyvin, tarvitaan myös puheluita ja tapaamisia. Daaliah haluaa kokonaisvaltaisen, oikean suhteen. Tekstihurmaaja ei sellaiseen pysty juuri nyt. Uskon jopa, ettei kyse ole siitä ettei hän pysty sellaiseen minun kanssani vaan ihan ylipäätään ei pysty sellaiseen. Erosta liian vähän aikaa ja traumaterapia käynnissä.

Minulla on vähän sellainen työnantaja olo. Minulla on auki Herra Oikean paikka. Tekstihurmaaja haki tähän paikkaan suurella innolla ja vaikutti siltä, että hänessä on kaikki ominaisuudet kohdallaan. Alkaa koejakso ja kaikki vaikuttaisi täydelliseltä. Mutta kyseessä on vaativa kokopäiväduuni, joka vaatii aktiivista soittelua ja työmatkoja, pelkällä sähköisellä viestinnällä sitä ei pysty hoitamaan. Alkaa vaikuttaa siltä, että kanditaatti ei henkilökohtaisten ongelmiensa vuoksi kykene vastaamaan näihin vaatimuksiin. Näyttää myös siltä, että harjoittelijan henkiset resurssit riittävät vain osa-aikatöihin ei kokopäivätöihin.

Tekstihurmaajassa on kaikki ominaisuudet kohdallaan, pientä epäspontaaniutta lukuunottamatta, mutta tämä ei riitä. Herra Oikean pesti vaatii enemmän. Jotta en turhautuisi ja vaatisi toiselta sellaista, mihin hän ei pysty, minulla alkaa olla sellainen olo, että kohta on jäähyn paikka. Herra Oikean paikkaa ei helpolla täytetä ja Tekstihurmaaja on vapaa hakemaan pestiin uudestaan, mutta tämän harjoittelujakson on ehkä aika päättyä.

Näin. Nyt juuri ei edes sureta, lähinnä helpottaa. Enkä nyt ihan vielä aio asiasta puhua, minulle on tulossa viikonloppuvieras, niin ehdin pari päivää asiaa vielä sulatella.

En näe tätä myöskään tarinan loppuna, yhden episodin kyllä. Nuo miehet tuppaavat tulemaan takaisin sitten kun tilanteet muuttuvat. Aina jos elämässäni on ollut mies, johon olen tuntenut vahvaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja kommunikointi on päättynyt syystä tai toisesta, miehestä on vielä kuulunut. Toisinaan mikään ei ole muuttunut ja toisinaan mies on pystynyt tarjoamaan minulle sen mitä tarvitsen  Nuori Kolli on esimerkki ensimmäisestä. Hän on jälleen aktivoitunut yhteydenpidossa, kommentoi ahkerasti Facebook-statuksiani ja eilen alkoi chattaillakin. Mieshän ei minua enää kiinnosta, eikä perusominaisuudet hänessä ole muuttunut miksikään. Hän heittää edelleen kaksimielistä, seksisuhteeseen viittaavaa läppää ja huomaavaisuutta hänessä ei ole yhtään sen enempää kuin ennenkään. Eksäni kanssa meillä taas oli 'rocky beginning' ja suhteemme lähti käyntiin vasta kuukauden yhteydenpitotauon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti