keskiviikko 23. marraskuuta 2011

7. Treffit: Menninkäinen

:) Olipa mukavat treffit. Ei siis mitään suurta kolahdusta tai rakkautta-ensi-silmäyksellä-fiilistä, mutta ihan vaan mukavaa. Tällaset treffit on oikeastaan ihan parhaimmasta päästä, koska ne karmeat treffit on vaan karmeita ja ne treffit, joiden aikana ihastut, on tavallaan ahdistavia.

Miehestä tuli ulkonäöllisesti vähän menninkäinen mieleen ja vaikka hää oli Nuorta Kollia hieman kookkaampi (joka on tosi laiha), niin tunsin itseni jotenkin isoksi. Iso ego teki ilmeisesti Nuoresta Kollista isommanoloisen. Miehessä ei edelleenkään oo mitään ratkasevaa vikaa, mutta aika hyvin noi ennakkofiilikset piti kutinsa, eli meidän huumorintaju ei mee ihan yksiin.

Nyt on sellanen mukavan keveä happy-go-lucky-olo. Kirjottelen parin muunkin kivanoloisen kanssa, joiden kanssa olisi hauska käydä treffeillä ja varmaan lähtisin toisille treffeille tämänkin miehen kanssa, jos pyytää.

PS: Nuoresta Kollistakin kuuluu säännöllisin väliajoin. Se yrittää vihjata vissiin jotain seksisuhteen suuntaan. Hehee. Se on ilmeisesti päätynyt ajatuksenjuoksussaan samaan kuin minäkin. Eli ettei meistä vuosisadan rakkaustarinaa tulisi, mutta että "sillä" puolella kyllä synkkas. Mut oishan se ihan parasta harrastaa tuota puolta ihmisen kanssa, josta aidosti välittäisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti