keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Kahden koulukunnan nettideittaajia

Sisko kertoi Pohjalainen-lehdessä olleesta jutusta (9.1.2012 lehdessä, artikkelia ei näköjään pääse lukemaan ilman digilehdestä maksamista), jossa nettideittailijoiden kerrottiin jakautuvan kahteen koulukuntaan. Niihin, jotka pyrkivät tapaamaan mahdollisimman nopeasti ja niihin, jotka kirjoittelevat pidempään. Ensimmäisen koulukunnan ihmiset uskovat nimenomaan sen fyysisen kemian tsekkaamisen tärkeyteen ja toinen koulukunta uskoo, että sen fyysisen puolen merkitys vähenee kun tutustuu toiseen sisältäpäin.

Kuuluin lähes koko viime vuoden tähän ensimmäiseen koulukuntaan. Kirjoittelua oli keskimäärin viikko ennen tapaamista ja eipä sitä paljon pidempään olisi jaksanut jatkaakaan, kun loppui aiheet kesken. Sitten tavattiin ja todettiin, että eipä tässä mitään suurta kolahdusta tapahtunut, ei tapahtunut tekstin tasolla eikä sitten livenäkään. Nuorta Kollia lukuunottamatta.

No. Nyt olen sitten siirtynyt tuohon toiseen koulukuntaan.  Olen tutustunut perinpohjaisesti ihmiseen kirjoittelemalla, eikä vieläkään ole sellainen olo, että tapaamisella olisi hoppu.

Nopea tapaaminen yhdeksään kertaa = ei tuloksia.
Hidas tutustuminen kirjoittelemalla = ??????

Lukijat hoi! Kumpaa koulukuntaa kannatatte? 

6 kommenttia:

  1. Tapasin viime vuonna yhteensä 22 miestä. Kyllä, melkoista sarjadeittailua, mutta kun ei sitä sopivaa millään meinannut löytää.

    Olen sekä tavannut mahdollisimman nopeasti (samalla viikolla) että kirjoitellut pidempään (noin kolmisen viikkoa - muutama kuukausi).

    Nykyiseni kanssa kirjoittelin melkein kolmisen viikkoa ennen kuin tapasimme. Muutaman kuukauden kirjoittelin erään toisen henkilön kanssa, tosin samalla deittailin muita, koska mitään ei ollut sovittu. Olin myyty vasta sitten kun tapasimme ja lopulta sain pettyä. Ja tasapuolisuuden vuoksi mainittakoon, että eivät nämä ensimmäisen koulukunnankaan deittini ole olleet täysin "huonoja".

    VastaaPoista
  2. Mä kannatan ehdottomasti sitä, että menee fiiliksen mukaan. Silloin kun olin kokematon tai kokemattomampi niin silloin kuuluin kyllä enemmän tuohon kirjoittelevaan ryhmään. Nykyään olen mennyt fiilisten mukaan.

    En juurikaan ole enää harrastanut ihan perinteisten s-postien kirjoittelua. Vähän ehkä ikäväkin sitä, onneksi saan sentään blogiin kirjailla omia tuntemuksiani ja ajatuksiani.

    Niin siis joidenkin kanssa olen mesetellyt hyvinkin pitkään ja joskus tiheämmin ja toisinaan taas ei niin tiheästi. Jossain vaiheessa se tapaaminen sitten vaan tulee esille tai mieleen tai sattumat johdattavat siihen.

    Hitaiden tapaamisten ongelma on mielestäni siinä, että jos sitä pelaa yhden kortin varassa ja se kortti ei olekaan se voittokortti niin aika paljon menee aikaa hukkaan ja pettymyskin voi olla sen mukainen.

    VastaaPoista
  3. Iinuskalle: Vau, 22 deittiä vuodessa. Rispektii! :) Juu, mutta se vie niin kauan kuin vie. Ja kummasti sitten tunnistaa sen sopivan kun on tehnyt tuota "pohjatyötä". Mikä tän nykyisen erotti muista?

    Neiti H:lle: Totta tuo yhden kortin varaan pelaaminen. Omalla kohdallani tämä on ihan virkistävää vaihtelua. Kun sen yhdeksän kuukautta nopeasti tapas tyyppejä ja ei kuitenkaan napannut. Niin siinä mielessä yhteen hyvin potentiaaliseen tyyppiin keskittyminen ei tunnu niin ajanhukalta. Eiköhän me tässä kevään kynnyksellä viimestään tavata. Mulla on sellainen hassu ajatus siitä, että jos vasta muutaman kuukauden päästä tavataan, nin ehdin saada vähän tätä kroppaa kuosiin. Ei siis etteikö itsetunto riittäisi jo nytkin mies tavata, mut oon saanut siitä tapaamisen ajatuksesta kummasti puhtia laihdutusprojektiin ;) Jos sitten meniskin ihan puihin, niin jäis ainakin hottis kroppa "käsiin".

    VastaaPoista
  4. Daaliah: "Pohjatyön" tekeminen auttaa todellakin tunnistamaan sen sopivan. Nykyisen muista erotti kyky ajatella ja kirjoittaa sujuvaa suomen kieltä. Ensitapaamisesta lähtien tiesin, että häneen haluan tutustua kunnolla. Eikä se söpö ulkonäkökään pahitteeksi ollut.

    VastaaPoista
  5. Komppaan kyllä neiti H:ta siinä, että pelaa yhden kortin varassa ja sitten menee vaan aikaa hukkaan :D Täähän pitää olla tehokasta touhua ;) Ihana blogi, jumituin lukemaan ja jään kyllä lukijaksi!

    VastaaPoista
  6. Mukavata, että tykkäät ja että meinaat jäädä seuraamaankin :) Nyt on tosiaan vähän hiljaiseloa treffirintamalla, kun nyt tosiaan olen tuohon yhteen Tekstihurmaajaan "aikaani hukkaamassa" ;)

    VastaaPoista