lauantai 21. tammikuuta 2012

Odotusten madaltaminen

Äh, miksi mä osaan tehdä asiat niin monimutkaiseksi päässäni. Tekstihurmaaja on hauska tyyppi ja olisi mukava jatkaa tätä tutustumista, mutta keveämmällä otteella. Ettei asia mietityttäisi näin paljon ja ettei sen suhteen olisi niin suuria odotuksia. Kyseessä on kuitenkin vain mies, jonka kanssa olen chattaillut.

Luulen, että pulmaan saattaisi auttaa se, että suhtautuisin Tekstihurmaajaan toistaiseksi kuin kaveriin. Herra Oikean pestissä on hirmuiset vaatimukset, mutta Herra Kaverin tai jopa Herra Sielunkumppanin pesti on helpompi. Siihen ei sisälly matkustus- tai soittamisvaatimuksia tai ylipäätään niin selkeitä yhteydenpitovaatimuksia. Tällöin voitaisiin edelleen tutustua, mutta sitten ei ehkä niin ahdistaisi. Voisin ihan rauhassa katsella toisia miehiä ja sitten jos jossain vaiheessa homma etenee Tekstihurmaajan kanssa, niin se etenee. Mutta jos ei, niin se ei olisi niin välistä. Tällä tavalla ei ehkä tarvitsisi tehdä mitään dramaattista yhteydenpitokatkaisua. Tämä on itseasiassa toiminut ihan hyvin Nuoren Kollin kanssa. Ekalla kerralla meillä oli dramaattinen yhteydenpitobreikki ja nyt toisella kerralla sitten tilanne vain jäi auki ja pysyttiin Facebook-kavereina. Välillä pidetään yhteyttä ja jos tässä nyt olisin miehelle lämmennyt jostain käsittämättömästä syystä, niin asiat olisivat voineet taas edetä johonkin.

6 kommenttia:

  1. Se voisi olla fiksua!
    Tunnistan Tekstihurmaajassa oman tuttavuuteni, johon tehosi juuri tuommoinen. (Kunnes paljastui, että olinkin semmoinen laastari, jonka hän vaihtoi parin vuoden jälkeen eksäänsä, meh. Se selittikin kummallisen välttelevän käytöksen, mutta liian pessimistiksi ei sovi heittäytyä. ;))

    VastaaPoista
  2. Joo, oon itsekin käyttänyt laastaria tuossa mielessä. Ihminen, johon tuli pidettyä yhteyttä sillä tavalla kevyesti koville ottaneen eron jälkeen. En sano, etteikö siitä olisi voinut jotain tulla mutta vuoden yhteydenpidon jälkeen totesin, ettei tyyppi ollut mulle sopiva.

    Ja jos nyt totta puhutaan, mä olen aika vaihtelunhaluinen. Jos ei yhdellä miehellä ole tarjota juuri sitä mitä haluan, niin katse alkaa kummasti harhailla. Plenty of Fish :) Liian vanha sellaiseen pakkomieleiseen hinnalla millä hyvänsä ripustautumiseen.

    VastaaPoista
  3. Jos madallat odotuksiasi niin muista, että voit sitten samalla katsella ympärillesi muita potentiaalisia kumppaneita. Samat säännöt puolin ja toisin. Edellisen postauksen luettuani ajattelin kyllä, et unohda tyyppi. Ja jotenkin mietin, että ehkä teidän olisi aika tavata, edes vaikka kahvikupillisen ääressä?! Pääsisitte näkemään onko mitään ilmassa. Se merkkaa paljon. Sun juttuja on hauska lukea. Ja kiitos ku pistät suoraan sähköpostiin! Muuten ei tulis seurattua. /Uppis

    VastaaPoista
  4. Hei, kiva kun luet! :)

    Se on jotenkin aina yhtä yllättävää kun joku jaksaa näitä jorinoita lukea. Ja hauska kuulla, että tuo sähköpostitoimintokin on tarpeellinen.

    Juupa, juuri näin. Silloin voi rauhassa katsella ympärilleen, eikä tule mitään "nyt on kaikki yhden kortin varassa" -fiilistä. Musta kyllä tuntuu, että se olisin minä, joka katselee ympärilleen, ei ehkä niinkään Tekstihurmaaja. Hän on useampaan kertaan sanonut, ettei hänellä ole tarvetta useamman kanssa yhtä aikaa säätämiseen. Säätää vissiin tarpeeksi itsensä kanssa.

    Olis aika tavata, mutta taitaa olla vähän sellainen "in my dreams" -skenaario se, että miehestä olisi siihen, kun ei pysty edes soittamaan. Viiti edes ehdottaa.

    Mutta tässähän ollaan vapaa nainen tekemään mitä vaan, mun ei tarvitse jäädä tähän juttuun roikkumaan, vaikka hirmuisen hyvä ja suloinen ihminen Tekstihurmaaja minusta on. Kokeillaan jos tuo ihan vaan kaveeraaminen onnistuisi, niin ei tarvitsis ihmistä kokonaan elämästään poistaa.

    VastaaPoista
  5. Sä oot hei liian kiltti. Kun kaveri ei edes kerran pysty puhumaan niin ei se oo sun tyyppinen ihminen ollenkaan. Sä oot antanut sille narua jo vaikka kuinka paljon! Se pelaa jotain peliä tai sitten on sosiaaliseti jotenkin tosi rajoittunut eikä todellakaan vaikuta sun tyypille, koska sä vaikutat hirmu sosiaaliselle ja rempseälle tyypille! :) Uutta vaan putkeen. <3 /Uppis

    VastaaPoista
  6. Kiitos :) Joo-o, tältä musta alkaa tuntua myös. Olen itse suoraviivainen suit-sait-ihminen ja turhautuisin varmasti pitemmän päälle tämän ihmisen kanssa.

    VastaaPoista