keskiviikko 16. marraskuuta 2011

They keep bouncing back!

Kävin urheilemassa, teki hyvää. Ja huomenna lähden yhdistetylle työ- ja hauskuusmatkalle Suomenlahden toiselle puolelle. Siellä pääsee tapaamaan kivoja virolaiskollegoita :)

Heh, ilmeisesti noissa miehissä, joita olen kohdellut hieman törkeämmin, eli tyrmännyt jossain vaiheessa, on jonkinlainen jojo-mekanismi. Pari viikkoa sitten Nuori Kolli. Ja tänään tuli viesti Herra Potentiaaliselta alias Herra Äitikompleksilta: "Kaikesta huolimatta kaipaan sinua". Kääks. En ajatellut lämmitellä, mutta käytin tilaisuuden hyväksi kysyäkseni, että onko se oikeasti sinkku. Kai se sitten on.

Pitäiskö sitä yrittää olla jotenkin kivempi näille miehille? Ainakin tuolle Kirjoittaja-miehelle yritän jotenkin nätisti sanoa, etten usko, että meillä oikein synkkais. Oon ajatellut niin, että jos miehen kanssa on vaihtanut useamman mailin, eikä ole ihan dorka tyyppi, niin en vain katoa, vaan laitan viestin. Aika usein ne ei vastaa mitään, mutta tässä männä viikolla yks vastas jotenkin tosi kivasti ja tyylikkäästi siihen "sori"-viestiin.

Äh, nyt siltä Kirjoittaja-mieheltä oli tullut toinen maili perään, kun pidin yhden päivän väliä mailin kirjoittamisessa. Ääks, se jotenkin oikein matelee: "Sitä vain, että kuulisin mielelläni sinusta vielä. Olet käsitykseni mukaan pitkälti sellainen ihminen, jonka kanssa voisin mielelläni viettää aikaa. Pyydän anteeksi tätä ahdistelua, ja lupaan, ettei se enää toistu. Olet kiva, pysy sellaisena. Hali,  XXXX"

Nettimiesten Sydäntenmurskaaja! :) Kjeh, kjeh... mä olen paha ihminen. Mutta nää tyypit ei oo ees tavannut mua! Totaalikyllästymisen jälkeen alan taas löytää nettideittailun viihdearvon. Enkä mä ees mielestäni oo sortunut minkäänlaiseen pelailuun näiden miesten kanssa, ne ei vaan kiinnosta. Enkä mä itse sentään pelkän kirjoittelun perusteella noin paljon kiinny.

No onneks mä kirjottelen nyt yhden vähän coolimman miehen kanssa, joka selkeästi hannailee viestittely-tahdissaan. Eli turvallisen tavoittamattoman oloinen. Asuu kuitenkin ilmeisesti ihan mun naapurissa! Oikeastaan alan ymmärtää hyvin tuollaisen pienen alkuvarautuneisuuden päälle. Se, että toinen on heti viestittelemässä perään, kun tulee vähän väliä yhteydenpitoon, kertoo tietynlaisesta ripustuvaisuudesta, jota ei jaksais pitemmän päälle. Ja se, että mies joka on kerran tyrmätty, tulee matelemaan takaisin, ei sekään kerro ihan terveestä itsetunnosta.

2 kommenttia:

  1. Ikävä kyllä toi käytös käy useimmille miehille aika tutuksi, jossain vaiheessa elämää. Ensin luullaan, ettei kelvata kenellekään ja sitten ollaan täysillä lätkässä, kun joku osoittaa vähänkin kiinnostusta. Ei siihen turhaan joka ainoa deittailu-opus kiinnitä huomiota. :p

    -asdfqwerty

    ===
    Here are 8 ways to to push women
    AWAY from you:
    1) Act Needy

    - Call her several times a day
    - Act jealous in front of her friends
    - Tell her you love her every day
    - Tell her you can’t be without her
    - Stalk her and leave gifts on her doorsteps
    ===

    Lähde:
    http://www.datingsupportcenter.com/datingarticles/8-deadly-dating-mistakes-men-make-with-women/

    VastaaPoista
  2. Yleisinhimillistä käytöstähän tuo on, siihen voi heikkona hetkenä sortua niin nainen kuin mies :) Ihan paljastavaa kokea tässä päässä, miten vahva turn-off "neediness" onkaan.

    Ehkä ahistavinta tuossa instant-ihastumisessa on, että sillon se ihminen ei musta näe mua vaan jonkunlaisen fantasiakuvan. Herra Äitikompleksi näki mussa jonkun seksifantasiansa ja Kirjoittaja-mies jonkun ihmeen Neiti Kivan. Kyllä sitä haluaa, et toinen näkee sut kokonaisena ihmisenä virheineen.

    VastaaPoista