keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Epäilykset

Kirjoittaminen selventää ajatuksia, joten kirjaanpa suurimmat epäilykseni Nuoren Kollin suhteen. Olen jo useampaan otteeseen määritellyt hänet emotionaalisesti kypsymättömäksi, niin no, Nuoreksi Kolliksi.

Mies on hurmaava, sellaisella cockylla tavalla. Mutta samalla hän on päästänyt suustaan melkoisia sammakoita, etenkin asioissa jotka liittyvät ihmissuhteisiin.

1. Hän sanoi viimeksi lyöneensä "luun kurkkuun" joltain tapailemaltaan tytöltä. En edes muista kontekstia, mutta ylipäätään tuollaisen ilmaisun käyttäminen on epäilyttävää.

2. Hän mainitsi myös jonkun kesäisen tytön jääneen "roikkumaan". Eli tyttö tykkäsi, mutta mies ei sitten ilmeisesti voinut suoraan sanoa, että ei kiinnosta vaan roikutti tyttöä.

3. Mies sanoi, että hänen lähipiirissään lähes kaikissa suhteissa mies päättää asioista. Hmm, millanenkohan lähipiiri hänellä onkaan ja millaisen mallin saanut kotoa?

4. Kun kuukausi sitten varovaisesti kyselin miehen kiinnostuksesta (asetin itseni haavoituvaiseksi), miehen ensikommentti oli, että no ei kihelmöinyt ihan päästä varpaisiin. Öö, ei sitä tarvitsekaan heti kihelmöidä, mutta pitääkö se sanoa ääneen?

Hmmmm.....mmmmmm....... mennään nyt niille treffeille sunnuntaina. Olisipa hauska jos kykenisi puhtaaseen seksisuhteeseen. Tästä miehestä saisi loistavan satunnaisen sänkyseuralaisen, mutta tokkopa hänestä on kahden aikuisen ihmisen väliseen parisuhteeseen - ainakaan muutamaan vuoteen.

3 kommenttia:

  1. Ja jos totta puhutaan, ehkä minustakaa ei ole ihan vielä oikeaan suhteeseen jos käyn tällaisilla ylikierroksilla parin deittikerran jälkeen. Parikymppisestä lähtien olen ollut joko suhteessa, surrut suhteen loppumista tai ollut haku päällä. Miten ois ihan yksikseen oleminen ilman sen kummempaa parinhakua? Tervehenkistä?

    VastaaPoista
  2. Aika kipeen oloinen kaveri. Ei ihan ole tervehenkisiä ajatuksia hänellä. Itsekeskeistä ja epäempaattista ajattelua.

    VastaaPoista
  3. Sanopa muuta! Me ollaan edelleen Facebook-kavereita ja se läppä mitä hän heittää... se on jotenkin tosi kylmää. Onneksi heräsin tän tyypin kohdalla ajoissa.

    VastaaPoista