tiistai 15. marraskuuta 2011

Kyllä kyllästyttää

Sängyssä pyöriskelyä. Päässä ajatus siitä, että ei tässä deittailussa ole mitään järkeä. Muu elämä liian sekaisin, että minulla olisi tarpeeksi annettavaa parisuhteelle. Eri miehiin tutustuminen puuduttaa. Suorittamisen makua. En taida edes aktiivisesti kaivata miestä itselleni, jumittunut vain ajatukseen, että sellainen pitäisi olla. Eli toisin sanoen motivaatio hukassa tästä deittailusta. Kysymykseen miksi tuntuu olevan tyhjyyttään kumisevia vastauksia. Pitäisi varmaan viettää enemmän aikaa onnellisesti parisuhteessa olevien kaverien kanssa. En kaipaa edes fyysistä puolta. Vain ihmissuhteet hyvien ystävien ja perheen kanssa tuntuu merkityksellisiltä. Ajatus totaalitauosta houkuttaa, vaikka sellainen puolen vuoden nettideittailutauko. Kuis ois Daaliah?

6 kommenttia:

  1. Olet kyllä tainnut keskittyä aika lailla deittailuun viimeaikoina, päätellen siitä, miten paljon olet tänne kirjoittanut viimeisen viikon aikana.. Ettei vain ala tulla burn out?

    -asdfqwerty

    VastaaPoista
  2. Heh, itseasiassa tää deittailu-burn-out taitaa suurimmaksi osaksi heijastella mun työelämään liittyvää burn-outtia. Tää deittailu on ollut sellanen hauska "distraction", mutta kun sekin on alkanut tuntua puurtamiselta... niin ei kiva.

    Parina vikana viikkona tää blogi on kyllä toiminut puhtaasti tilityspaikkana, en oo niinkään lukijoita ajatellut, mutta kiva kun jaksat vierailla asdfqverty.

    VastaaPoista
  3. Onko tapahtunut edistystä deittailemasi naisen kanssa? Kysyy Utelia

    VastaaPoista
  4. No, mitäpä sitä muuta tekisi työajalla, kuin roikkuisi deittailublogeissa.. Ja lisäksi avautumisesi taitavat valottavan aika kivasti naisten ajatusmaailmaa, joten käytän niitä omissa analysoinneissani kursailematta hyväkseni! ;)

    On itseasiassa tapahtunut hyvinkin edistystä! Kiitos kysymästä! :)

    Totesin, että käytös, jonka ensin tulkitsin kiinnostuken lopahtamiseksi, on johtunut lähinnä opiskelukiireistä, väsymyksestä, päänsärystä tai kaikista niistä. Olen ennenkin suhteissani syyllistynyt helposti, jos toinen vaikuttaa etäiseltä, mutta todellisuudessa 99% ajasta syy on ollut kaikkialla muualla.

    Ehkäpä olen onnistunut viimein oppimaan jotain ja toivottavasti jatkossa onnistun moisen egoismin sijasta oletusarvoisesti syyttämään ajoittaisen etäisyyden noiden edellä mainittujen piikkiin. Omakin mielenrauha säilyy, kun ei tarvitse turhista hyppiä seinille..

    Olemme pian tapailleet kaksi kuukautta ja keksin sen kunniaksi kirjoittaa hänelle wanhanaikaisen rakkauskirjeen. :)

    -asdfqwerty

    VastaaPoista
  5. Pientä disclaimeria kuitenkin, että oon ehkä hiukan keskivertonaista sekopäisempi näissä deittailuasioissa. Kaveripiirissä paljon vakaampia naisia. :)

    Joo, se on hyvä tajuta, että kaikki ei johdu itsestä... ja myös se, ettei pysty vaikuttaa sen toisen ihmisen elämäntilanteeseen.

    Rakkauskirje, ah :) Kyllästynyt kyynikkokin komppaa tätä ajatusta. Vältä vaan noita Kirjoittaja-miehen fraaseja ;p

    VastaaPoista
  6. Me ollaan sekopäitä kaikki, kun oikein silmin katsotaan. ;)

    lol.
    Mental note: *Ass-kissing != Romantic*


    -asdfqwerty

    VastaaPoista