tiistai 29. marraskuuta 2011

Tän viikon treffejä odotellessa...

Enpä ole odottanut ehkä yksiäkään nettitreffejä yhtä paljon kuin näitä. Hyvänäköistä miestä on toki mukava kuolata livenäkin, mutta kyllä tämän miehen kohdalla on kyse eniten luonteesta, sen verran kuin olen siihen päässyt tutustumaan.

Komistus on sillai ihmeellisen neutraalilla tavalla kiva. Se ei ylistä tai lepertele (kuten Herra Äitikompleksi tai Kirjoittaja), se ei pelaile ja mollaa (kuten Nuori Kolli), se ei yritä olla hauska (kuten Menninkäinen). Jos siis miehellä on jotain epävarmuuksia, niin se vaikuttaisi olevan ilahduttavan sinut niiden kanssa, eikä ne pulpahtele pintaan jonain ihme äärikäyttäytymisenä. Tasapainoisen oloinen kaveri. Kun keksin sille koodinimeä, niin Komistuksen sijaan ajattelin kutsua sitä Ajattelijaksi, vaikuttaa siltä, että se oikeasti funtsii juttuja.

Sillä on samanlainen leffamaku (tää on mulle tärkeää), ei oo hirveästi matkustellut mutta nimenomaan haluaisi matkustaa. Luulen, että huumorinkin kanssa olemme samalla planeetalla, on the dark side. Miehen kommunikointitavasta tulee itse asiassa mieleen eksäni, jossa ihastuin nimenomaan sellaiseen hötkyilemättömyyteen. Mutta tää mies on paremman näköinen, sillä on parempi leffamaku ja huumorikin ehkä lähempänä mun huumoria.

Me kirjoiteltiin aika pitkään, viikko ja joka päivä kumpikin lähetti ainakin pari viestiä, joten on sellainen olo, että toista jo vähän tunteekin. Treffit tulee kyllä ihan hyvään väliin, koska siihen kirjoitteluun alkaa kyllä kyllästyä nopeasti, olipa toinen kuinka kiva vaan. 

Noniin, rauhoitutaanpas nyt kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti