torstai 3. marraskuuta 2011

A Catch?

Flickr Creative Commons by The Facey family
Olin eilen treffeillä Nuoren Kollin kanssa ja onpa hyvä mieli. Levollinen. Nuori Kolli sanoi sitä jo aiemmin, mutta tuntuu, että on tavannut sukulaissielun. Me ollaan kumpikin todella suoraviivaisia ihmisiä ja ehkä ärsyttävänkin itsevarmoja. Vaikka mies on nuorempi, niin tuntuu että hänen seurassaan pystyn relaamaan eikä minun tarvitse olla se joka on ohjaksissa. Pomotan työkseni ihmisiä ja edellisessä pitkässä suhteessa totuin olemaan se vahvatahtoisempi ja aktiivisempi osapuoli.

Keskustelimme viisi tuntia putkeen, suunnittelimme jo juttuja parin viikon päähän ja suutelimme suloisesti ennen junaan lähtöä. Voi olla tämän tytön menoa :)

Se meidän kuukauden takainen episodikin tuntuu nyt ihan järkeenkäyvältä. Siinä purkautui tietynlaiset jännitteet. Seksuaalinen jännite, aiempien suhteiden aiheuttamat ennakkoluulot ja kummankin työhön liittyvä stressi. Nyt ne on käyty läpi. Todettu, että seksi toimii loistavasti, läväytetty toisen naamalle ne pahimmat rakkaussuhteisiin liittyvät pelot ja työstressi - se on nyt helpottanut kummallakin.

Eli mielenkiinnolla odotan mitä tästä tulee :)

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hyvältä!
    Toivottavasti homma onnistuu! :)

    VastaaPoista