lauantai 26. marraskuuta 2011

Treffipyyntö Komistukselta :)

Mitäs sitten saikin pikaisen vastauksen. Komistus pyysi treffeille - kääks, kääks, kääks! En kestä.

Äh, nyt mä sitten kehittelen jotain ulkonäkökriisin poikasta itselleni. Huvittavaa oikeastaan. :)  Mähän en nyt mitään tälle ulkonäölleni voi, jos ens viikolla mennään treffeille. Eikä tässä mun ulkonäössä mitään dramaattista vikaa ole, enkä oo tietääkseni sen takia pakkeja saanut. Mutta kuitenkin. Kuinkahan paljon tuollaiset komistukset kärsii siitä, että ne aiheuttaa naisissa alemmuuskompleksia.

Yks mun hyvistä kavereista on muuten mainio roolimalli kelle tahalle naiselle. Hän on iso nainen, siis oikeasti iso, ja omaa aivan loistavan persoonan. Kaikenlaiset komistukset kuolaa sen perään, eikä vaan jonkun panon takia, vaan moni haluaisi seurustella. Hyvä esimerkki siitä, että jos hyväksyt itse itsesi sellaisena kuin olet, niin se loistaa ja tekee sinusta erittäin viehättävän.

No mutta kääks kääks kuitenkin! Mutta onpa kivaa mennä treffeille taas, nyt onkin alkanut uusi putki.

2 kommenttia:

  1. Aika kiinnostavaa pohdintaa ulkonäöstä ja kiinnostaisikin kysyä ajatuksiasi siitä, millaista ulonäkö naiset yleensä mieheltä odottavat ja millaiset asiat ovat turn-offeja. Miten paljon ulkonäkö yleensä vaikuttaa? Onko yleinenkin ajatus, että nainen haluaa itseään "rumemman" miehen? :p

    Veikkaan, että naisilla saattaa hyvinkin olla parempi käsitys siitä, mitä miehet pitävät kauniina ja haluttavana, mutta koska miehen ulkonäköön kiinnitetään huomattavasti vähemmän huomiota, minun hyvin vaikea arvioida miesten ja varsinkin omaa ulkonäköäni minkäänlaisen seksuaalisen puoleensavetävyyden kannalta ja, vaikka positiivista palautetta olenkin joskus saanut, ulkonäöstään on hyvin helppo ottaa paineita..

    Olisikohan kuitenkin vain niin, että kun itse viehätyn itseäni pienemmistä ja "suojeltavan" oloisista naisista, niin naiset kokevat miehissä päinvastaiset ominaisuudet puoleensavetävinä.

    Kauniit kasvothan vetävät aina puoleensa, mutta todella häikäisevän kauniit yksilöt lienevät kuitenkin molemmissa sukupuolissa melko harvinaisia ja harvempi sitä kuitenkaan vaatinee ja kyllähän miehelläkin hyvin kauniin naisen kanssa voi helposti tulla olo, että riittääkö itse toiselle.

    Some idle ponderings.
    - asdfqwerty


    Ps. Hienoa, että pääset taas treffeille! Pidä hauskaa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Nää onkin treffit, joita odotasn keskimääräistä enemmän.

    Mä oon huomannu omien kokemuksieni perusteella, että miehen ulkoiset ja henkiset ominaisuudet alkaa sekoittua tosi nopeasti. Eli jos mies on hyvä tyyppi ja persoonaltaan itseä miellyttävä, niin ulkonäön merkitys vähenee tai mies ikäänkuin komistuu omissa silmissä. Joskus kun ei ookaan enää tykänny jostakusta, niin kummasti se ulkonäkökään ei enää miellytä. Tosi komeat toki pysyy komeina tuonkin jälkeen, mutta sen jälkeen ne on komeita ärsyttävällä ja pinnallisella tavalla :)

    Eli siinä mielessä se ulkonäkö ei musta oo ratkaseva asia. Toki hyvä ulkonäkö kompensoi aluksi jos toisen persoona ei heti sytytä. Mutta ei sillä pitkälle pötkitä. Oonhan mäkin pari tyyppiä dissanu osittain ulkonäön perusteella, mutta kyllä niissäkin muut asiat oli häiritseviä. Ikävintä on se jos se toinen tekee siitä ulkonäöstään liian ison numeron, kuten se Herra Yök taannoin. Julisti isoon ääneen olevansa hyvännäköinen, mikä oli jotain ihme ylikompensointia.

    Asiallisella pukeutumisella ja siisteydellä toki vaikutusta, eli niitä varmaan kaikki naiset odottaa mieheltä. Isoimmat turn offit ehkä liittyykin niihin.

    Hmm... haluaako naiset itseään rumemman miehen. En oikein tiedä. Kai sitä haluaa miehen, joka saa sut itsesi tuntemaan itsesi kauniiksi. Eli jos on erityisen hyvän näköinen, niin kandee varmaan kehua sitä toista paljon :)

    Noi ruuminrakennejutut varmaan menee noin. Ideaalityyppi naiselle on varmaan se pitkä ja roteva, koska sellainen saa naisen kuin naisen tuntemaan itsensä "suojeltavaksi". Nuori Kolli oli hassu, koska se ei ollut pitkä ja hyvin hoikka, mutta sillä oli niin varmat otteet, että tunsin itseni hyvinkin naiselliseksi ja "suojelluksi" hänen seurassaan. Mun eksä oli mun pituinen mutta suht. lihaksikas, laastari laiha mutta pitkä. Joo, kyllä varmaan jonkun noista kolmesta tekijästä se vähintään vaatii, ainakin mun kohdalla, pituutta, lihaksikkuttaa tai henkistä "isoutta", että viehätyn miehestä. Jos on pieni ja ei kovin vahvatahtoinen, niin mulle tulee äidillinen olo.

    Itse oon harteikas, suhteellisen pitkä ja lihaksikas ja melko vahvatahtoinenkin... eli mä joudun ehkä vaatimaan hieman enemmän mieheltä tän "miehekkyys"-asian puoleen kuin jotkut sirommat ja "suojeltavammat" kanssasisareni.
    Olikin hassu kun viime treffeillä mies kommentoi jo 5 min sisällä, että oon pidempi kuin hän oletti mun olevan. (Käytän myös korkkareita :)

    Näistä syistä mä oonkin ehkä jossain vaiheessa etsinyt korostetun itsevarmoja miehiä. Mutta nyt sitten ihan vaan perushyvällä itsetunnolla varustettuja.

    VastaaPoista