maanantai 14. marraskuuta 2011

Pelimiehestä romantikkoon

Kirjoittaja on niin kiinnostunut minusta ja niin avoin rakkaudelle. Apua, apua. Kai nyt täytyy ihan itsehillinnän harjoituksena jatkaa kirjoittelua, eikä juosta heti karkuun. Mutta onhan se epäilyttävää jos joku on noin avoimesti heti alkuun kiinnostunut. Tuohan sellainen pieni hard-to-get-fiilis mieheen tiettyä glamouria, mutta vois sitä opetella tällastakin vastaanottamaan. Menee vaan vähän toiseen ääripäähän siinä romantikko-pelimies-akselilla. Pelimiehen kohdalla sitä on alkuun kiinnostunut, mutta sitten kiinnostus lopahtaa kun se todellinen henkilö nousee pintaan ja näiden romantikkojen kohdalla... ehkä se menee toisin päin? Jos sinnittely kannattaa?

5 kommenttia:

  1. Kuinkia avoimen kiinnostunut tämä uusi tapaus on, ollakseen ihan luotaantyöntävä? Ei mun kokemukseni mukaan romanttisuus ole ikinä naisissa mitään pakoreaktioita herättänyt ja sitähän monet naiset valittavat, kuinka miehet eivät usein ymmärrä romantiikan päälle.. :/

    -asdfqwerty

    VastaaPoista
  2. Hmm... mussa näyttää aiheuttavan. Kuvaa aika hyvin, etten mä taida olla valmis vakavampaan.

    Tai no, romanttisuushan on aivan ihanaa, jos olet kiinnostunut miehestä. Mutta tämän Kirjoittaja-miehen kohdalla en oo ihan varma omasta kiinnostuksestani. Mies on ehkä pikkusen liian miellyttämisenhalunen mun makuun, tarviin kuitenkin jonkin verran henkistä vastusta. Ja kun et oo varma omasta kiinnostuksestasi, niin toisen tosi vahvasta kiinnostuksesta tulee painostava olo... tyyliin, en pysty vastaamaan tuohon tunteeseen samalla intensiteetillä.

    Tässä miehen ensimmäisen viestin ensimmäinen lause: "näytät hurjan söpöltä, hymysi on huikean nätti ja kuulostat kamalan kivalta.
    Ihan käsittämättömän kivalta." Jo tuosta tuli adjektiiviallergiaa :) Ja kun tän tyylin soveltaa muuhun viestintään, niin... argh!

    VastaaPoista
  3. Tuollainen tyyli herättää mun sisäisen vittuilijan ja sarkasmin säilän. Vähän niinku, perhana, sähän et mua kivaksi lokeroi, mussa on muutakin.

    VastaaPoista
  4. Eli menee vahvasti nuoleskelun puolelle, eikä ole ns. normaalia ajatusten vaihtoa.

    No, ehkäpä jokin herätetty tunne on parempi, kuin ei mitään. Tai sitten ei.. :p

    -asdfqwerty

    VastaaPoista
  5. Tai sitten ei... xP

    Kuittailin sille tosta ekasta lauseesta. Se ois voinut vielä pelastaa tilanteen vetämällä vitsiksi, mut se oli vaan, oih, älä vähättele itseäsi. *puke*

    VastaaPoista