perjantai 11. marraskuuta 2011

Silmienavaaja

Huh, riitelin pari tuntia sitten vuokranantajani kanssa. Periaatekysymyksestä. Meillä ei ole koskaan ollut erityisen hyvä kemia ja nyt jälleen yksinkertaisen asian hoitaminen muuttui äärimmäisen hankalaksi ja menetin hermoni. Riitelen harvoin kenenkään kanssa ja tässä tilanteessa tämä episodi oli varsinainen silmienavaaja. Miksi minä edes ajattelen suhteen mahdollisuutta Nuoren Kollin kanssa? Toisten ihmisten kanssa synkkaa ja toisten ei. Tälle ei voi mitään. Kannattaa kerätä ympärilleen sellaisia ihmisiä, jotka saavat olosi paremmaksi, ei sellaisia, jotka tekevät sinut epävarmaksi ja onnettomaksi. Kuukausi sitten Nuori Kolli sai minut menemään syville vesille ja nyt jälleen. Voin aivan hyvin valita, ettei tämä ihminen ole osa elämääni. Luotan itseeni siinä, että tunnistan ihmisen, joka on hyväksi minulle - eikä tämä ole vain aiheetonta panikointia.

Aion kuitenkin mennä sunnuntain treffeille ja ihan hyvillä mielin. Nuori Kolli on kuitenkin hauskaa seuraa, kunhan tietää, ettei tällä ihmisellä tule olemaan sen suurempaa roolia elämässäni.

Nyt tilaukseen sellainen kiva mies - luulen, että nyt tunnistan hänet jo paljon paremmin. Tulkoon elämääni sitten kun aika on oikea :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti