sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Rajanvetoa

No niin, kiitin miestä edellisistä treffeistä ja pyysin ihan itse toisille. Positiivisessa hengessä ilman pelkotiloja. Mies vastasi treffipyyntömailiin noin 5 minuutissa, joten kyllä se niille hinkui. Ehkä tääkin oli nyt sellasta tilien tasausta, kun pyysin sen silloin kuukausi sitten treffeille, jotka peruin, niin nyt on sekin mörkö kutistettu. Viikon päästä sunnuntaina Nuuksioon! :)

Musta kyllä tuntuu, et me tullaan vielä käymään melkosia matseja (olettaen että deittailu jatkuu) rajojen vetämisen suhteen, eli sen suhteen millaista kohtelua siedetään toiselta. Testataan selkeästi toisiamme. Saa nähdä läpäistäänkö testit ja päästäänkö niiden toiselle puolen. Toisaalta voi ajatella, että sellainen hinnailu ja toisen testaaminen on pelailua, mutta toisaalta se on tarpeellista. Niin saa selville kunnioittaako toinen tarpeeksi itseään ja sinua - ja millainen mahdollisesta suhteesta tulisi. 

Hyvä esimerkki tästä rajojen vetämisestä oli se kun sovittiin päivää seuraaville treffeille. Mies ehdotti torstaita, mut se ei käynyt mulle. Ehdotin perjantaita tai lauantaita, mutta mies ei tiennyt vielä suunnitelmistaan niille päiville ja sano että tsekattaisiin ensi viikolla.  Tähän mä sanoin, et mieluummin löisin lukkoon nyt kun perjantai- ja lauantai-illoille tuppaa tulla ohjelmaa. Mies selkeesti testasi sitä, että onko mulle ok, että hän päättää lyhyellä aikataululla, onko mun seura tärkeempää kun joku toinen meno (daa!).  En alentunut alkaa kitsoomaan tuollasesta piikistä vaan ehdotin alkuviikon päiviä. Mies ehdoti sitten sunnuntaita.  Kompromissi :) Mä tein selväksi, että en jää vartoomaan miehen mielenliikkeitä ja pitämään pe- ja la-iltaa mahdollisesti varattuna hälle ja mies ei joutunu "nöyrtymään" mun vaatimukseen valita jompikumpi noista päivistä.

Melkoista touhua :P

Onhan toi jätkä vähän tunnetasolla kypsymättömän oloinen, mutta katsotaan nyt. Itselläkin opettelua näissä asioissa. Ja tiedän "pelin hengen" ja osaan suojata itseäni toisen "pelailulta". Ja tykkään miehestä ihan aidosti ja niin se mustakin, mutta ei tässä auta mennä sen enempää ihastumaan ennen kuin ollaan tällaisesta testaamisesta päästy yli - jos päästään :)

4 kommenttia:

  1. Kokemuksen syvällä rintaäänellä: Unohda. Mies EI halua olla kanssasi. Ihminen ei voi muuttaa toisen käytöstä, voi vain muuttaa sitä miten reagoi toisen käytökseen. Sä oot nyt viikon aikana käynyt kaikki tunnetilat - raivon siitä, ettei toinen ota yhteyttä, mökötyksen (no en mäkään sitten soita), leppymisen (noo, miksen mäkin voisi olla aloitteellinen), ilahtumisen (joo, kyl se musta tykkääkin). Ja mitä mies on tällä aikaa tehnyt? Ei TODELLAKAAN ole miettinyt sua. Mies on usein hyvin yksinkertainen olento: jos hän itse haluaa seuraasi, hän hakeutuu siihen ja on itse aloitteellinen. Toi perjantain ja lauantain paremman tekemisen shoppaaminen on juuri sitä miltä se kuulostaakin - paremman tekemisen shoppaamista. Kympistä vetoa että sunnuntain treffit peruuntuvat. Sorry.

    VastaaPoista
  2. Täysin mahdollista. Mutta en vielä heitä kirvestä kaivoon. Luulen, että seuraavat treffit ja miehen sen jälkeinen aloitteeellisuus ratkaisee. Eli otan vedon vastaan :)

    Ton tunneskaalan olen tosiaan käynyt läpi ja miehen mielenliikkeistä en voi tietää mitään. En suuntaan enkä toiseen. Meinaankin nyt lähinnä keskittyä omiin fiiliksiini. Itse tykkäsin miehestä ja itse halusin pyytää toisille treffeille. Mutta ei huolta, en jää roikkumaan, ellei mies ole se, joka pyytää seuraaville treffeille. Jos näin ei ole vastavuoroisuus ei toteudu ja se on mun vaatimus suhteelle tai suhteenpoikaselle. Sitä en vaadi, että mies ois kybällä kimpussa ja itse lepäilen laakereilla.

    VastaaPoista
  3. Enpä voi olla lainkaan samaa mieltä näiden teidän "pelailu"-juttujenne kanssa ja vähän häiritsee ajatus siitä, että jos treffipäiväa sopiessa joutuu hieman etsimään, niin nainen olisi heti vetämässä jonkinlaista peliä ja olettaa miehenkin pelailevan.. Inhottava ajatus!

    "Mies selkeesti testasi sitä, että onko mulle ok, että hän päättää lyhyellä aikataululla, onko mun seura tärkeempää kun joku toinen meno (daa!)"

    Näin toisen miehen näkökulmasta tulkintani on, että miehellä saattoi hyvinkin olla perjantaiksi ja lauantaiksi jo puoliksi sovittuna jotain, minkä vuoksi hän ei voinut suoraan luvata kumpaakaan päivää, mutta halusi kuitenkin lähteä kanssasi ulos tuolloin. Todennäköisesti hän olisi jonkin ajan kuluttua soittanut ja sanonut päivien sopivan.

    En tietenkään tunne tilannetta, tai kumpaakaan teistä, mutta totuus on, että olette tavanneet vasta kaksi kertaa, ettekä tiedä toisistanne oikeastaan yhtään mitään. Joten voisiko tämä ajatuksesi kuitenkin kummuta todennäköisemmin omista peloistasi, kuin siitä, että mies olisi todella "piikitellyt" sinua?

    Sanon tämän siksi, että itse miehenä, jos pidän naisesta, en todellakaan riskeeraa hänen menettämistään pelailemalla kuvaamasi laisia pelejä! Ja uskon, että moinen ajattelutapa on äärimmäisen harvinaista miehille!

    Seuraavat signaalit, kuitenkin huomioisin:
    Hän vastasi viestiisi heti, ehdotti pikaista tapaamista (torstaita) ja lähti mieluummin ulos kanssasi pyhänä, kuin arkipäivänä (joka myös sattumoisin on pikaisemmin, kuin se maanantai..).

    Just my 2 cents.. :)
    T: asdfqwerty

    VastaaPoista
  4. Kiitos asdfqwerty :)

    On kyllä niin hyvä kuulla miehen kommentti asiaan. Kyllä, suurin osa kaikesta tästä analysoinnista ja pelailu-tulkinnoista johtuu nimenomaan omista peloistani.

    Totta, nuo on kaikki positiivisia merkkejä. Ja niihin juuri aion yrittää kiinnittää huomioni ja omiin positiivisiin fiiliksiini. Eihän meistä kumpikaan oo nyt tasavarma omista tunteistaan kun vasta tutustutaan, eikä tarviikaan olla.

    Mä en tälle omalle ylianalysoivalle mielenlaadulle voi yhtään mitään, mutta yritän pitää huolen siitä, että suhtaudun hommaan optimistisen avoimesti kyynisyyden sijasta. Pixiellekin kuitenkin krediitit varoittelusta.

    Nää kaksi saamaani kommenttia onkin vähän kuin istuis piru toisella olkapäällä ja enkeli toisella :)
    Kiva kun kommentoitte!

    VastaaPoista