maanantai 5. joulukuuta 2011

Verbaaliakrobatialla viettely

Hehee, laitoin viestiä miehelle, jolla vaikutti olevan profiilin perusteella aivan loistava ironian ja sarkasmin taju, enkä ollut väärässä. Miehen lyhyet ja harvakseltaan tulevat viestit on aivan timantteja :p Eräässä sosiaalisessa mediassa tuli myös viestiteltyä Nuoren Kollin kanssa ihan jostain yhdentekevästä aiheesta, mutta sen verran pitkään, että muistin mikä siinäkin miehessä viehätti. Verbaalinen nokkeluus :)

Verbaaliset taidot ja ironian/sarkasmin taju on minulle merkki miehen älykkyydestä ja yleissivistyksestä. Mikään miehessä ei vetoa minuun niin kuin älykkyys. Ennen kaikkea ja ennen muuta. Hyvänä kakkosena tulee verbaalisuus. Niillä minut hurmataan :) Ja väitänpä, että niillä myös minä hurmaan.

Kun kohtaan tällaisen ihmisen, etenkin vastakkaisen sukupuolen edustajan, tuntuu, että herään eloon ja aivoni sähköistyy. Koen miehen älykkyyden ja verbaalisuuden myös seksuaalisesti hyvin sytyttävänä. Oikeastaan millään muulla tavalla minua ei vietelläkään.

Dissasin pitkään suomalaisia miehiä, koska he eivät olleet mielestäni tarpeeksi sosiaalisia ja verbaalisesti lahjakkaita. Edelleenkin kv-seurassa huomaan olevani puheliaampi ja jotenkin vapautuneempi. Olen itse melkoinen ekstrovertti, mutta suomalainen varautuneisuus herättää minussa usein tietynlaisen varautuneisuuden. 

2 kommenttia:

  1. Hah! Mulla on sama fiilis tuon kv-seura vs. suomi-seura -jutun suhteen! :D

    Jotenkin suomalaisuuteen tuntuu väkisin liittyvän tietty kyräily, vaikka rehellisyyden nimissä on kyllä todettava, että on kansallisuuksia, joiden kanssa juttu ei myöskään lähde niin äkkiä luistamaan. Esim. aasialaiset ovat usein aika varautuneita..

    Kuitenkin fiilis on aina tarttuvaa joten luonnollisesti kyräily tarttuu aina itseenkin. Samaten ulospäinsuuntautuneisuus, spontaanisuus ja innostuneisuus tarttuvat myös nopeasti, mitkä ovat ominaisuuksia, joita Suomessa saisi mielestäni viljellä huomattavasti enemmän!

    Nuo tuntuvat myös olevan ominaisuuksia jotka herättävät oman kiinnostukseni. Varsinkin muutoin jurossa seurassa energisellä naisella on kuin teatterin kohdevalo osoitettuna suoraan kohti, jolloin kaikki muut läsnäolijat vaikuttavat harmailta ja mitäänsanomattomilta!

    -asdfqwerty

    VastaaPoista
  2. Tell me about it :)

    Mun eksä oli kanadalainen ja vietin silloin ison osan ajasta kv-seurassa ja täytyy sanoa, että erossa ehkä surullisinta oli sen kv-jengin menettäminen. Ollaan kyllä nykyään hyvissä väleissä eksän kanssa ja aikaa kulunut sen verran, että ajatuksissa ujuttautua harrastuksen kautta takaisin siihen porukkaan. :) Olin aiemmin mukana menossa kuitenkin lähinnä tyttöystävänä ja kun ero oli sen verran kipeä, niin ei ollut luontevaa jäädä niihin porukoihin.

    Suomalaisuus on joskus... kuten sanoit, niin vakavahenkistä.

    VastaaPoista