perjantai 16. joulukuuta 2011

Äimistyttävä mies IV (a.k.a. Tekstihurmaaja)

Kaksi minuuttia treffien jälkeen, ja mä mietin Äimistysmiestäni. Juteltiin eilen lisää, pitkään. Mä en oo ikinä tavannut miestä, joka ilmaisee tunteitaan (niitä ihan kaikkia) niin hyvin ja tarkasti kuin hän. Mietin aiemmin, sopisiko se johonkin noista emotionaalisesti epätasapainoisista miestyypeistä. Ajattelin, että siinä voisi olla Traagisen Tomin vikaa, mutta se käy sen posttraumaattisen stressinsä kanssa ihan oikealla traumaterapeutilla, ei se musta terapeuttia hae ja pelastaa kyllä ihan itse itseään. Addiktia siinä ehkä vähän on, mutta toisaalta juteltiin parisuhteesta ja sanoi olevansa omistautuvaa tyyppiä.  Narsistia en siinä näe. Kertoi, miten ystävät ja perhe järjesti sille pari viikkoa sitten yllätyssynttärit, joista oli niin otettu, että itki ja siitä, miten tärkeitä ystävät ja perhe on sille. Ei kuulosta narsistilta. Herkkis se kyllä. Herkkis ammattilaissotilas. Sain selityksen myös sille, miksi laittoi viestiä näin kaukana asuvalle. Se näki mun profiilin sattumalta palvelun etusivulla, viimeksi kirjautuneiden osiossa.

Sen erosta ei kyllä ole teknisesti kuin vasta muutama kuukausi, mutta kyse oli hänen mukaansa asumisjärjestelystä ja itse suhde oli kuollut jo paljon aiemmin. Kuitenkin tässä mielessä ehkä ihan hyvä vaan, että on siellä vähän kauempana, ettei voi suoraan rynniä suhteeseen. Kyllä se rakastumisesta varmasti hakee jonkinlaista pakoa pahaan oloon, mutta en epäile ollenkaan, eikö se oo ihan aidosti kiinnostunut minusta. Kyllähän rakastuminen on meille kaikille jonkinlainen pakopaikka, ainakin arjen harmaudesta.

Miksi Äimistysmies viehättää:
- verbaalivirtuoosi
- älykäs
- hauska ja itseironinen
- lämmin, herkkä, lojaali, empaattinen ja romanttinen
- pohdiskelija
- avoin ja rehellinen
- ystävät ja perhe on tärkeitä ja käy juttelemassa ihan muuten vaan mummojen ja pappojen kanssa vanhainkodissa!
- komea
- kiinnostunut samoista asioista kuin minä, siitä mun marginaalisimmastakin kiinnostuksen kohteesta
- ihminen, jota voin kunnioittaa ja ihailla
- tykkää musta, kovasti

Ja kaiken tämän olen päätellyt 4 päivän intensiivisen viestinvaihdon perusteella ihmistä tapaamatta. Call me crazy, mut ei sen väliä! Kohta varmaan skypetellään kuvan kanssa, niin saa jotain hajua livekemiasta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti