torstai 27. lokakuuta 2011

Tauon paikka?

Kääks, nyt alkaa taas maistua puulta tämä nettideittailu. Voisin harkita profiilin pois ottamista joksikin aikaa. Ihmeissäni tajusin, että onhan tässä elämässä muutakin. Voisi keskittyä kavereihin ja harrastuksiin (niihin muihin). Ja relata vaan. 

Lueskelin Klikkaa mua -sarjan ohjaajan ja käsikirjoittajan Johanna Vuoksenmaan haastattelua, jossa häneltä kysyttiin, voisiko hän itse harkita nettideittailua. Hän vastasi, että hänelle nettideittailu on liian systemaattista. Hän uskoo sattumaan. 

Niin. Nettideittailu on raivostuttavan systemaattista. Kun yhdessä miehessä toteaa jonkun valuvian (esim. ei selkeästikään ole hakemassa vakavaa suhdetta juuri nyt) niin sitä voi seuraavaksi etsiä päinvastaisen miehen profiilin (esim. tyyliin vaimoa etsimässä). 

Ja tosiaan livenäkin voi tutustua miehiin. Sellainenkin ajatus pälkähti päähän kun huomasin miehen vilkuilevan minua junassa. 

Noh, katsotaan nyt näitä fiiliksiä. Olen todennut sen, että minun on turha tehdä päätöksiä, sillä harvoin pysyn niissä. Ehkäpä pidän vähän taukoa nettideittalusta tai sitten en.  


9 kommenttia:

  1. Voihan sen profiilin antaa olla esillä, vaikkei itse olisi kovin aktiivinen. Ehkä joku aktiivinen mies löytää sut sitä kautta :)

    VastaaPoista
  2. Ihan varteenotettava vaihtoehto :) Sellainen kompromissiratkaisu, ettei itse aktiivisesti etsisi mutta olisi löydettävissä. Ja itseasiassa saan melkein joka ikinen päivä viestin joltakulta hyvältä tyypiltä, joka on aidosti kiinnostunut. Mua vähän ahdistaa se niihin viesteihin vastaamattomuuskin (kun en siis syystä tai toisesta kiinnostu), mutta ehkä sen verran kestäisin.

    VastaaPoista
  3. Vakiovastaukseni ei-kiinnostaville on: "Kiitos mukavasta viestistäsi, mutta ei kiitos." :)

    VastaaPoista
  4. Nerokkaan yksinkertaista :) Otan käyttöön. Jääkö niistä moni "vänkäämään"?

    VastaaPoista
  5. Jotain ihmeen kohtalon ivaa, kun juuri nyt 10 minuutin sisällä saa kolmelta eri tyypiltä viestin, joista yksi ns. potentiaalinen, mutta kuvassa ihan kumman näköinen (ei siis edes hassumman näköinen, mutta jotenkin hypertilassa-olevan näköinen). Ja sit oon et joo, pitäiskö tolle vastata.. ja kuitenkin et nääh. Ja sitten se kysyy viestissä heti jonkun spesifin kysymyksen. Mut kai siihenkin voi vastata "Kiitos, mutta ei kiitos". Yhyy. En osaa oikein olla kohteliaan tyly, mulla on sellainen luonne, mutta pakko kai opetella, jos meinaan tätä nettideittimaailmaa kestää.

    VastaaPoista
  6. Ainahan sitä voi kysyä että onko muita kuvia :) Keskustelun aloittaminen on taitolaji. Eilen kävin tällaisen keskustelun viestien välityksellä:
    M: "Kurkkasin." (siis no kiva)
    P: "Aha." (mäkin kurkkasin, tyhjä profiili)
    M: "Mitäpä muuta?" (No perkee, pelataan sit näin)
    P: "Ei ihmeitä." (Siitäs sait)
    M: "Mistä oot?" (No voi jeesus)
    P: "Espoosta, mistä sä?"
    M: "Hyvinkäältä."

    Siinä kaikki. :) En itse ottanut palloa, koska mies ei ollut yhtään kiinnostava. Mutta hänen uteliaisuutensa tyydyttyi, ilmeisestikin, kun ei palannut asiaan.

    VastaaPoista
  7. LOL Noi tyypit on kyllä omaa luokkaansa, olettavat, että nainen ottaisi ohjat käsiinsä! Täytyyhän ihmisen olla ees jollain tapaa kiinnostava. Mut ehkä nettideittimaailma on erityisen julma ihmiselle, joka ei ole verbaalisesti kovinkaan lahjakas.

    Äh, jos ei tyyppi tajua et sillä on ihan daiju kuva profiilissa, niin antaa olla! :)

    VastaaPoista
  8. Ei kaikki tajua..
    Jos kundi ei kiinnosta, voithan kirjoittaa, että "Kiitos, mutta ei kiitos. Btw. Sulla on ihan daiju kuva profiilissa. Onko parempaa?"

    VastaaPoista
  9. :) Joo, voishan sitä vähän opastaakin, mutta tuntuu että siinäkin olisi loputon suo - vinkkien antamisessa.

    VastaaPoista