sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Kelpaako?

Huomasin, että Pixie oli kirjoittanut mielenkiintoisesti kriteereistä.
Olen itsekin miettinyt paljon sitä, millaisilla kriteereillä haen miehiä nettimaailmasta. Jossain vaiheessa aloin pohtimaan, ovatko ne liian tiukkapipoisia?

Kirjoittelin lokakuun alkupuolella reilun viikon ajan miehen kanssa, jonka kiinnostuksen kohteet mätsäsivät täydellisesti omieni kanssa. Mies vain alkoi hyvin pian vaikuttaa hieman yksinkertaiselta. Ja selvisi myös, että hän ei ollut siinä ammatissa, johon oli kouluttaunut vaan simppelissä duunarihommassa. En voi sille mitään, mutta tämä on minulle major turn off. Olen itse hyvinkin kunnianhimoinen ihminen ja tiedän, että minun olisi mahdotonta kunnioittaa tarpeeksi miestä, joka ei pyri menestymään urallaan. Kirjoittelin myös aiemmin miehen kanssa, joka oli todella sympaattinen ja huomaavainen ja yhtä kiinnostunut matkailusta kuin minäkin. Mutta ammattikorkeakoulutaustasta huolimatta hän teki yli kolmekymppisenä fyysistä työtä, johon ei tarvitse minkäänlaista koulutusta. Elitisti tai snobi, ihan sama, en vain pysty lähtemään treffeille näiden miesten kanssa. Yhteiset kiinnostuksen kohteet ei vain riitä, jos mies ei ole tarpeeksi älykkään oloinen.

Hetken mietin, että pitäisikö minun laskea rimaa - mutta himpura, en mä vaan pysty. Haluan sen juuri itselleni sopivan miehen. Näiden kokemusten jälkeen halusinkin selventää itselleni, millaista miestä oikein olenkaan hakemassa. En niinkään kiinnostuksen kohteiden kautta kuin luonteenpiirteiden puolesta. Älykäs - tästä en voi tinkiä. Sanavalmis - muunlaisista miehistä en syty. Spontaani - muuten tylsistyn. Ilkikurinen - miehen on osattava murtaa asiallisuuteni tai asiat ei etene. Huomaavainen ja rauhallinen - Nuori Kolli oli kaikkea edellämainittua, mutta häneltä puuttui kyky empatiaan ja hän oli myös niin tempperamenttista sorttia, ettei meidän suhteesta olisi tullut mitään.

Kirjoitin profiilini uusiksi näillä kriteereilä ryyditettynä ja nopeasti aloinkin saada viestejä suhteellisen lupaavilta miehiltä. Mutta kuten Pixie kirjoitti, miesten sisälukutaidossa on parantamisen varaa. Minulle kirjoitteli useampi herttainen mies, jotka kaikki kokivat olevansa se juuri minulle sopiva mies. He olivat lukeneet tarkkaan luonteenpiirrelistaukseni, mutta se puhtaisiin faktoihin perustuva Ihannemies-osio oli jäänyt vähemmälle tarkastelulle. Se osio, jossa määrittelin miehen sijainnin Uudellemaalle (en Rovaniemelle tai Pohjois-Savoon), ikähaarukan max. 36 vuoteen (en 55 vuoteen), lapsettomaksi ja lapsia haluavaksi (en useamman lapsen isäksi, joka ei halua enää jälkikasvua). Eli ei auttanut muu kuin alkaa plarailemaan taas itse miesten profiileja... ja siitä kirjoitankin lisää seuraavassa blogitekstissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti